Privatumo politika

Įsigaliojimo data: 2020-ųjų rugpjūčio 12.

VoicePro (toliau - Valdytojas) valdo tinklalapį www.voicepro.lt (toliau - Svetainė).

Šiame puslapyje pateikiama informacija, kaip mes tvarkome (renkame, naudojame, atskleidžiame, saugome bei apsaugome) Jūsų asmens duomenis. Taip pat, pateikiame informaciją apie Jūsų, kaip duomenų subjekto, teises. Valdytojas yra duomenų valdytojas ir yra atsakingas už Jūsų asmeninės informacijos rinkimą, naudojimą, atskleidimą, saugojimą bei apsaugą pagal Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą, vidaus politiką ir taisykles, bei taikomus nacionalinius teisės aktus.

Valdytojo duomenys

Paslaugos teikėjas - Rolandas Janaudis. Individualios veiklos pažyma nr. 935652.

Su mumis galite susisiekti el. paštu info@voicepro.lt ir telefonu +370 66 2 66 700.

Informacija, kurią renkame ir naudojame

Mes renkame kelių tipų informaciją tam, kad užtikrintume aukščiausios kokybės paslaugų tiekimą jums.

Asmeninė informacija

Kol jūs naudojatės mūsų paslaugomis, mes galime rinkti (tačiau neapsiribojame) šiuos asmens duomenis:

  • El. pašto adresas
  • Vardas ir pavardė
  • Telefono numeris
  • Slapukai ir kiti skaitmeniniai duomenys

Skaitmeniniai duomenys

Teikdami paslaugas mes galime rinkti statistinius skaitmeninius duomenis, pvz.: kompiuterio IP adresas, naršyklės tipas, versija, statistika apie mūsų svetainėje aplankytus puslapius ir kitus skaitmeninius duomenis.

Slapukai

Slapukai (angl. cookies) – trumpa tekstinė informacija, kurią svetainės patalpina jas naršančių vartotojų kompiuteriuose arba kituose įrenginiuose. Priklausomai nuo naršyklės, ši informacija talpinama arba nedideliuose atskiruose failuose arba įvairių svetainių įrašytų slapukų bendrame faile. Slapukus naudoja dauguma pažangių interneto svetainių Lietuvoje ir užsienyje. Slapukai gali būti teikiami, tik jei tą leidžia Jūsų įrenginio nustatymai.

Svetainėje slapukai naudojami tam, kad būtų identifikuoti ankstesni apsilankymai iš jūsų įrenginio ir įgalinti anksčiau pasirinkti nustatymai (pvz. pasirinkta svetainės kalba ir kt.), taip pat - svetainės lankomumo statistikai rinkti.

Duomenų naudojimas

Valdytojas surinktus duomenis naudoja įvairiais tikslais:

  • Teikti paslaugas ir užtikrinti aukščiausią jų kokybę;
  • Perspėti jus apie mūsų paslaugų pasikeitimus;
  • Suteikti kokybišką klientų aptarnavimą;
  • Atlikti duomenų ir statistikos analizes norint pagerinti mūsų teikiamų paslaugų kokybę;
  • Stebėti mūsų teikiamų paslaugų paklausą;
  • Nuspėti, aptikti ir pašalinti mūsų teikiamų paslaugų trūkumus.

Duomenų perdavimas trečiosioms šalims ir duomenų saugumas

Valdytojas įsipareigoja jūsų pateikiamų asmeninių duomenų trečioms šalims neatskleisti, išskyrus atvejus, kai to reikalauja LR įstatymai ir teisės aktai (pvz. tyrimo įstaigoms, mokesčių administratoriams, Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, Lietuvos bankui). Nebaigtinis sąrašas trečiųjų šalių, kurioms galime perduoti jūsų asmens duomenis susiklosčius tam tikroms aplinkybėms.

  • skolų išieškojimo bendrovės – duomenis tvarko, kad būtų galima valdyti įsipareigojimų neįvykdžiusių skolininkų įsiskolinimą;
  • advokatai ir advokatų kontoros, ekspertai ir pan. – duomenis tvarko, tais atvejais, kai Valdytojas siekia pareikšti teisinį reikalavimą arba nuo tokio reikalavimo apsiginti;
  • valstybės institucijos – duomenis tvarko, kai Valdytojas juos pateikia vykdydamas teismo arba valstybės institucijų įpareigojimus (prašymus).

Jūsų duomenų saugumas yra mums labai svarbi detalė. Nors mes dedame visas pastangas, kad jūsų apsilankymas mūsų svetainėje ir naudojimasis mūsų paslaugomis būtų saugus, verta atsiminti, kad nei vienas duomenų perdavimo metodas internetu ir nei vienas duomenų saugojimo elektroninėje erdvėje būdas nėra 100% saugus.

Papildomų paslaugų tiekėjai Svetainėje

Mes naudojame trečių šalių įskiepius ir skriptus, skirtus gerinti mūsų tiekiamų paslaugų kokybę, analizuoti Svetainės lankyomumą ir statistiką:

  • Google Analytics

    Google Analytics yra svetainės analizavimo įrankis, kurį tiekia kompanija Google. Jis nuskaito svetainės lankomumą, kokiuose puslapiuose kiek laiko praleidžia vartotojas. Šio įskiepio renkama statistika gali būti naudojama su kitomis Google teikiamomis paslaugomis ir įskiepiais. Google gali naudoti surinktus duomenis siekdami jums pateikti personalizuotą turinį.

    Jeigu nenorite, kad Google Analytics rinktų jūsų duomenis, jūs galite įsirašyti GOogle Analytics opt-out naršyklės papildinį.

    Norėdami gauti daugiau informacijos, kaip Google naudoja jūsų asmens duomenis, apsilankykite Google Privacy & Terms puslapyje anglų kalba: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Nuorodos į kitas svetaines

Svetainėje gali būti nuorodų į kitas interneto svetaines, kurios nepriklauso mums ir nėra valdomos Valdytojo. Jeigu paspausite ant trečios šalies nuorodos, jūs būsite iš kart nukreiptas į trečios šalies interneto svetainę. Mes neatsakome už tos trečios šalies interneto svetainės turinį, privatumo politiką ir renkamus asmens duomenis, todėl rekomenduojame susipažinti su trečios šalies svetainės privatumo politika jų interneto svetainėje.

Privatumo politikos pakeitimai

Mes vis peržiūrime šias privatumo politikos taisykles, papildome jas ir atnaujiname. Apie tai, jog kažkas pasikeitė, visada žinosite pažvelgę į įsigaliojimo datą šio puslapio viršuje. Valdytojo privatumo politikos pasikeitimai įsigalioja tuomet, kai jie yra paskelbiami šiame puslapyje.

Jūsų teisės:

Jūs turite teisę:

  • gauti informaciją apie Valdytojo tvarkomus Jūsų asmens duomenis: iš kur ir kaip asmens duomenys yra surinkti bei kuo remdamiesi Mes juos tvarkome;
  • susipažinti su Valdytojo tvarkomais Jūsų asmens duomenimis;
  • kreiptis į Valdytą su prašymu ištaisyti savo asmens duomenis, jeigu duomenys yra neteisingi, ne visi arba netikslūs;
  • reikalauti ištrinti Valdytojo tvarkomus Jūsų asmens duomenis (teisė būti pamirštam);
  • reikalauti, kad būtų apribotas Jūsų asmens duomenų tvarkymas;
  • nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys;
  • prašyti, kad Jūsų asmens duomenys būtų perkelti kitam duomenų valdytojui (teisė į duomenų perkeliamumą).

Susisiekite su mumis:

Jeigu turite klausimų apie tai, kaip mes tvarkome jūsų asmens duomenis, visada maloniai kviečiame su mumis susisiekti:

  • El. paštu: info@voicepro.lt
  • Telefonu: +370 66 2 66 700